Hej och hå

Igår tränade jag. 60 min spinning, crossen (blev dock inte 60 min, utan drygt 40) och mage.

Gårdagens matintag: Gröt, en halv panini och 2 mackor. That's it.

Idag blir det combat. Tufft.

Fan

Känner mig riktigt riktigt riktigt äckligt jävla fet idag. Usch. Usch. Usch. Äcklar mig.. Förstår inte. Havregrynsgröt, en allevobar och så en sallad på det. Typ 50 gram Kesella med funlight. Och två glas vin. Kan inte med att se mig själv i spegeln. Hur kan jag tillåta mig själv att äta såmycket? Å herregud. Jag kom på en sak. Åt popqorn också. Äcklas. Imorgon ska jag fettförbränna. Innan frukost. Spinnin i en timme och därefter blir det crossen men soft musik i en timme. 2 h cardio innan frukost. Borde bränna det jag fått i mig idag. Usch. Usch. Usch. Äckligt.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag inte äta något. Typ. Godnatt.

tja

dagens frukost bestod av: 1 portion havregrynsgröt, 6 st katrinplommon, en halv banan, 2 msk lättsockrad äpplemos 1,5 dl mellanmjölk och kanel på gröten! sammanlagt nästan 350 kcal. braow.

nu blir det 90 minuter på crossen följt av stenhårt pass för mage och rumpa. cee yaaaaa. ska väga mig idag!!

Dagens intag

frukost: havregrynsgröt
lunch: sallad
innan träning: celsius
efter träning: en halv kycklingfajitas
kvällsmat: kesella me funlight

har lovat nu att jagska bli bättre me maten. måste det..

idag körde jag och sofie 60 min på crossen, brände ca 780 kcal och sen körde ja sofie o mattias coreboll. brände iaf minst 150 kcal där. så mitt dagliga intag ligger (efter att träningen dragits bort) på cirka 300 kcal.. fan. Måste äta mer.

Dagens intag

havregrynsgröt med kanel, torskfilé med harrycuverts, en tredjedel banan, 1 celsius, 1 nutrilett drink.

ligger på underskott idag. bra jobbat. hej och hå.

imorgon blir det cross 60 min därefter blir det coreboll 60 min. blir nog braow.

fredag kör vi cardio och styrka again. styrka för rumpa, mage och bröst.

lördag blir det cykel mountaionbike något, 60 min. blir nog fett. roligt med specialpass. sedan ett hårt pass för mage och ruuuumpaaaaaaa.

på söndag ska jag vila från träning. det är jag värd. sova snart. skönt.

var på stan med c idag. mysigt <3 handlade nya träningskläder, känns gött. roligare att träna då!

nej. nu drar jag. hejdåååååååååååå

usch

Mår fan piss idag. Har sån jävla ångest, vet fan inte varför..

Usch usch och blä.
Igår, efter träning låg jag på intag sammanlagt 430 kcal. Hahah, hur jag nu lyckades?

Idag har jag ätit havregrynsgröt m. kanel till frukost och torsk och harrycuverts till lunch. Var dock inte så gott så kunde bara äta lite, men det kom dock upp igen. Vet inte varför. Mår inge vidare alltså. Min mens är fucking försenad och jag mår illa som ett svin. Jag är alltid hungrig och jag har haft GROV pms i konstant 2 veckor.

Vad fan händer med mig? Mina mått har minskats, ingen jättestor skillnad, men lite granna iallafall. Det känns ju iallafall bra. Dock är magen densamma, fast värre. Den är SVULLEN som FAN. Förstår inte.

Vad händer... :(


Dagens intag (hittills)

Frukost: 1 portion havregrynsgröt med russin och kanel. 1 Glas havremjölk.
Lunch: Citrontorsk (jätte fettsnålt recept) med harrycuverts och liiiiiiiite ris. (Det tog emot att äta riset men intalade mig själv att utan kolhydrater kommer jag inte klara dagens träning, så det fick bli så.)

Så nu jävlar ska jag bränna kalorier. Jag måste bli SMAAAAAAAAAL. Känner mig mätt just nu och det känns inte fräscht. Usch, känner mig tjock som FAN idag. Så till kvällen blir det 1 talrik havregrynsgröt med kanel på. Sen får det vara bra. Just ja, ska ha min celcius också! Kommer ligga på ett fett underskott idag, men det är bra. Veckan ska börja rejält annars kan man lika gärna skippa allt. Fett är äckligt. Usch.

Ska fixa min kaloriräknarsida också, mitt fria medlemsskap har gått ut, känns helt weard att inte ha exakt koll på alla kalorier man stoppat i sig, så jag måste ta i tu med det nu.

Snart väntar 1 timmes bodycombat, 5 km löpning (lite men jag måste spara på mina knän + att combat är rätt krävande innan) rumpa, och sist men inte minst mage. Lär bli ett par timmar på gymet idag. Men då kommer jag iaf att trivas med mig själv ikväll.

Ciaoo.

Ny vecka

Har jobbat som ett as hela helgen, vilket har lett till ett litet träningsuppehåll på 2 dagar. Ångest som FAN på det alltså. Men idag kör vi igång igen, och nu jävlar kör vi på riktigt.

Veckans träning:

Måndag: Cross 60 min (brände 1150 kcal) 6 olika magövningar och 3 bröstövningar
Tisdag: Morgonprommis (60 min) Bodycombat, Mage, rumpa
Onsdag: Löpning minst 1 mil
Torsdag: Cross 60 min, coreball
Fredag: Spinning + Core + Löpning
Lördag: Ledig
Söndag: Bodycombat + styrka

Nu jävlar kör vi. Har inte ätit efter träningen. Lite svimfärdig och lite yr, men det gör inget. Ska ändå sova nu, min kropp behöver ingen mat just nu, känner mig fan riktigt fet....

Dagens intag

Dagens intag är ungefär 1590 kcal, och jag har gjort av med ungefär 780 kcal. Vilket idag (för mitt planerade intag på 1600 kcal) ger mig ett underskott på 832 kcal... Alltså har jag idag fått i mig 1590-780=810 kcal...

Inte bra. Fan, måste kanske äta något mer då, men det känns ju som om man inte gör något annat än att äta, har inte riktigt förstått detta ännu. Äter jag inte lär jag ju dock gå ner ännu mer i vikt? Vilket iofs är bra. Vi får se...

Imorgon ska vi iaf äta en god och nyttig frukost, havregrynsgröt (med fibrer) banan, russin, äpple och kanel med lättmjölk. Och ett stort glas hemmapressad apelsinjuice, känner att jag behöver lite cvitamin, var längesen.. Inte bra.

Får se vad jag kör för träning imorgon, löpning är iaf uteslutet. Måste tänka på mitt knä. Hoppas verkligen att det är bra imorgon, då blir det cross! Minst 60 minuter! Och sedan får jag köra styrka.. Kanske kör rumpa, rygg och mage imorgon. Bröst, om jag orkar. Blir nog bra!

Godnatt.

Dagens träning

Idag blev det rätt lamt med träning.. Har fortfarande haft ont i knät nämligen så det blev rätt så lugnt idag. Crossade i 45 minuter, brände ca 580 kcal tror jag? Sen körde vi (jag c och mattias) coreboll i 60 min, måste ha bränt minst 200 kcal där. Så sammanlagt har jag bränt minst 780 kcal idag. Det får duga. Men coreboll var iaf sjukt bra träning! Ska börja köra det nu, upptäckte muskler jag inte visste jag hade.. Så träningsvärk borde ju iaf vara ett faktum imorgon. Hoppas det iaf, får knappt träningsvärk alls i magen längre, lite tråkigt. Men nu jävlar!

Ska räkna ut mitt dagsintag sen, se om jag ligger minus, eller på minus vet jag att jag ligger men frågan är HUR mycket.. Vi lyxade nämligen till det ikväll och åt tapas, så sjukt gott. Vi åt;
Färska tomater med hackad vitlök, havssalt och olivolja
Inlagd fransk fetaost
Inlagda chillimarinerade vitlöksklyftor
Potatissallad med vitlök
Grillad kyckling
Rågbröd

Gott!!!! Dock så äter man ju rätt lite av varje när man äter småplock, men det ska ändå bli intressant och se hur jag ligger till idag.. Uppdatering kommer snart.

Nu har jag förövrigt tränat 6 dagar i rad, imorgon blir det sju. Men sen så måste jag vara ledig lördag och söndag, har lite ångest för det, två dagar i rad men vafan.. Får tänka på att det är bra att vila ibland också. Nu ska jag kolla mitt kaloriintag! Ciaoooooooo.

Intag

Har fått i mig 1609 kcal idag. Vilket ger mig ett underskott på ca 400 kcal. + att jag tränat och gjort av med ca 960 kcal. Alltså ligger jag på 700 i intag.. Inte braaaaaaaaaaaaaaa....

Kanske ska ta mig något mer att äta dårå.


Godnatt!

Trött

Ja är trött som fan. Och har ett skadat knä, vet inte direkt hur skadat det är.. Men jag kan knappt gå. Fan. Hoppas verkligen att det bättrar sig tills imorgon...

Idag har jag tränat, körde 1,1 mil på löpbandet. Stannade aldrig. Stolt!! Värmde upp 1 kilometer också i snabbt tempo. Så sammanlagt blev det 1,3 mil. Gött! Efteråt körde vi mage och bröst. Är verkligen helt slut. Jag hoppas att mitt knä är bättre imorgon, om inte får det bli en pw i 1,5 timme innan frukost och sedan coreball (1 h) på kvällen. OM, blir det 1 timme på crossen på förmiddan och därefter coreball på kvällen. Vi får se vi får se...

Ska räkna ut mitt dagsintag sedan, skriver vad det ligger på sen..

Justja!!!!!! Mina mått och min vikt har gett mig en positiv överaskning!!!!

Lår -1 cm
Vad -1 cm
Midja -3 cm (!!!!)
Runt naveln -4 cm (!!!!!!!)

Helt sjukt bra. Har gått ner 1,5 kilo i vikt med. Verkar som om att minskningen av kaloriintaget har gett resultat. Grymt.

Nu ligger jag och dricker havremjölk, gott. Nej, räkna var det ja.. Återkommer.

Fy i helvete

Måste gå ner i vikt. Nu ska jag rkna ut mitt dagliga intag hittils.. Så får vi se var jag hamnar.. 996 kcal. Och då räknar vi frukost, och lunch, + en halv kopp nyponsoppa och ett par skorpor. Varför i helvetet åt jag det där sista!?

Fyyyyyyyyyyyyyyyfan. Skärpning.

Btw. Jag har gått ner 1,5 kilo! Trodde inte det var möjligt. Lite bra iaf.. Nu ska vi cykla till gymet, HAHAHA.

hehehhee

vårat internet har vart paj men nu ska det fungera igen, yeeey...

Hur har jag tränat då?

I lördags körde jag cross, 60 min och sprang 2 km. Brände ca 1100 kcal. duktigt.

i söndags körde vi combat och core 45 ingen aning om va man brände där.

i går körde jag cross 60 och ett par magövningar brände 900 kcal.

Igår låg mitt dagsintag på 1408 kcal, låg på över 1000 minus med tanke på hur jag hade tränat, ajja bajja...

Idag blir det bodycombat och ca  2,5 mils cykling. Stannar kvar och gymar efteråt. Bröst, rumpa och mage ska få sig en rejäl omgång.

nu ska jag äta frukost. hareeeeeeeeee

HE HE

Jag har hittat en sån jävla bra sida, en viktcoach som hjälper en att hålla 100%koll över sina matvanor, kaloriintag osv. Helt sjukt bra. Man får skriva upp sina startvärden, sen hur länge man vill "banta" hur mkt man vill gå ner osv. Sedan räknade den ut hur mycket man ska äta (kcal) om dagen för att nå sin målvikt.

Eftersom att jag inte orkar hetsa sönder mig, så tänker jag ta det lite slow. Och jag vill gå ner 6 kilo. På 8 veckor. Det lär jag klara. För att göra det så borde mitt kcal om dagen liggarunt 1600 (liiiite mer eftersom att jag tränar så mkt)

Så nu jävlar. Räknade ut mitt intag igår, det låg runt 1900 något.. Inte så bra, men bättre ska det bli idag. Än så länge ligger jag runt 200. Nu blir det gymet. 60 min cardio och styrka på det. Ciaooo.

Gah

Jag är så JÄVLA fet. När fan ska man börja bli smal? Detta är fan sjukt.

Dagens matintag:
Frukost; havregrynsgröt med kanel o lättmjölk
Lunch: 2 stekta ägg

+ funlight (roligare än vatten........) typ inga kcal.

och jag är såååååååååå hungrig. Menmår skit av bara tanken av att äta. Herregud. Jag funderar på att börja köpa reduxin heter det så? undra om det funkar. det ska typ ta bort hunger.

hatar att vara hungrig, vilja äta men inte förmå sig att göra det. usch. hatar att vara fet..

Så sjukt jävla stolt

Äntligen!!!!!!!!! Säger jag bara. Från början såg jag det som en omöjlighet. Jag? Springa? Aldrig. Inte min grej. Trodde jag....

För första gången i mitt liv har jag sprungit en hel jävla mil. Utan att stanna en endaste jävla gång. Fyfan vad bra. För vissa är det en baggis, men för MIG är detta stort!!!!!! Har alltid tyckt att folk som sprungit så långt har varit idioter (haha, trodde aldrig att jag skulle fixa det) men jävlar vad bra det kändes. Sprang på bandet, 7 minuters uppvärmning (ca 0.7 km) med 7.0 i hastighet typ, sedan hade jag 10,2 i nio km, varav den sista kilometern sprang jag på 13. Hihihihi :D Höhöhöhö.

Tog 60 min, (okej dårå, 62 min)

men ändå! jag stannade aldrig. Efteråt var jag sjöblöt. Hahaha, detta är stort. Mitt första mål är avklarat.

Nästa mål: 1,5 mil. Det fixar jag. Inom loppet av kanske.. 1,5 månad? Ja. Nu kör vi på det!

Efteråt körde jag mage i ca 15 min. Nu är jag helt jävla slut. Ska duscha sedan sova. Imorgon blir det spinning och core. Det får räcka imorgon.

Dagens matintag:
Frukost:  2 mackor 1 celsius (hahaha va så jävla trött)
Frukost x2: 2 mackor + grahamsgröt
Lunch: 2 mackor (hahahaha mackor vafan... men har ingen mat hemma som ja orkade laga) o yoghurt
Innan träning: celsius
Efter träning: 1 korv med bröd
Kvällsmat: Vet inte ännu, måste äta ngt mer. DÖR av hunger.. Ngt lätt iaf.

Brände förövrigt ca 780 kcal. :D

I'm happy!

GNATT

Dagens matintag

Frukost: 2 GI-mackor med smör och skinka
Mellanmål: 1 nektarin
Lunch: Sallad (den med bönor men den va äcklig... fetaost light.... BLÄÄÄH) Så åt typ tio gafflar bara, haha.
Middag: åt e "rejäl" middag tyckte jag... 4 fiskpinnar och 4 gafflar ris. (Mattias höll på att döda mig)

Och här är jag nu. Fan. Jag kan knappt äta längre. Mår inte bra av att äta. Tänker bara på alla kalorier jag får i mig och får fetingångest. Inte så roligt.

Menmen, jag måste ju äta, annars orkar jag inte jobba och träna.. Leva normalt liksom.

Så imorgon ska jag försöka bättra mig. Vill inte bryta ner min kropp.

Har ungefär fått i mig ca. 1400 kal. idag, höftat alltså.

Det är 600 under vad ett "normalt" dagsintag för en kvinna skall vara. Och då är det inte förutsatt att man tränar. Och har gjort av med ca. 1000 kcal på träningen. Räknar med 500 på combaten och 500 på bodystepen. Borde väl vara rimligt? Usch. Känner mig fan yr. Imorgon ska jag äta bättre. Men samtidigt så är jag livrädd för att bli fet. Vill vrkligen inte det... Vill bara vara smal, smal och fin. Och vältränad. Menmen.

Imorgon ska jag äta bra, punkt slut.

Nu ska jag sova, ångest för jag ska upp kl 05. INTE roligt....

Godnatt.

Ny vecka, nya tag

Har haft ett kort träningsuppehåll. 3 dagar. Tre hela dagar utan någon träning utan bara vila. Vilket jävla rehab! Förvisso blev det inget rehab, utan det blev mängder av alkohol, onyttig mat and so on. Men jag har haft semester, okej så jag ville unna mig det. Trevligt var det iallafall. Lätt att jag har den skönaste släkten.

Men nu.. Tänker jag köra ÄNNU hårdare än förut. Nyttig mat, träning, träning och så ännu mer träning.

Och jag måste erkänna en liiiiiten sak... JAG HAR BLIVIT KALORITORSK. Trodde inte jag skulle bli en av alla dem som började räkna kalorier, men tro fan, det är jag. Skandal. Och igår låg jag på en underskott, fick i mig ungefär 1400 kcal igår, vilket för mig kändes helt okey.

Gårdagens intag bestod av:
Frukost: 2 mackor (GI-bröd)
Lunch: 2 mackor (samma GI-bröd)
Middag: Pastasallad (fullkornspasta ofc) m. kyckling osv.
Kvällsmat: Lätt yoghurt

Veckans träning:
Måndag: Spinning, core, styrka (bröst) löpning
Tisdag: Combat + mrl
Onsdag: combat + styrka
torsdag: ca 1 h cardio + styrka
fredag: ej bestämt vad ännu
lördag: ledig
söndag: combat + styrka (mage brööööst ryyygggg)


Det blir nog great. Nu JÄVLAR kör vi. Vill man gå ner i vikt så måste man göra av med fler kalorier än vad man får i sig så nu JÄVLAR ska fettet bort. Hihihhihi.
Ska strax göra en nyttig sallad med: bönor, avokado, light fetaost, stekta tomater, gurka, majs och babyspenat. med lite creme de balsamico på toppen. Nyttigt + bra uppladdning med bönorna där, i think? hahaha. weell... om inte så hjälper celsius iaf.

jag ska bli SMAL. SMAL. SMAL. SMAL. tänker ej vara fet längre. ciao.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaah

MÅSTE. BLI. SMAL.



Nyss ätit frukost. Två GROVA mackor á  50 kcal st. med lite smör o kaviar. Sammanlagt ca 150 kcal (drack en kopp slätt kaffe också)

Yeeees. Nu blir det ingen mat fram tills maten innan träningen. Möjligvis en banan, ca 90 kcal. Det får bli en sallad med långsamma carbs. Efter träning ska jag ha någon sallad. Eller ägg, eller kött. Inga carbs. Måste bli smal.

Ska ge allt idag. Ska bränna MASSA.

Ciaooo.

GAH

Dagens matintag:

Frukost: 2 GI-mackor
Lunch: Tonfisksallad
Middag: Vegetarisk sallad med fetaost och vinegrettedressing


GAH.


Idag blev det dock inte 5 km. Det blev 3. Askasst, jag vet, jag vet.... Menmen. Kompenserar med en mils promenad innan frukost imorgon och 1 timmes intensivjympa. Vad det nu är? På kvällen.

Det får änna bli nyttigt imorgon. Väldigt nyttigt.

Jag måste bli smal. När blir man det?

Är hungrig. Stay strong. Don't eat.

Pusshajje.

:D

åhåå vad glad jag blev nu! :D såg nämligen att dom hade cykel och core i eftermiddag på domkyrkan. perfekt! då blir det springa först, sen cykel och avsluta med core. Blir nog bra tror jag. :)

yeees nu kan jag koncentrerar mig på att få det rent och snyggt här hemma så det känns roligt att komma hem.. så skönt. har semester nu! wihooow. iallafall i 5 dagar till, sen jobbar jag typ 4 dgr sen har jag och mattias två veckor. ska bli underbaaart. <3

nej nu ska jag göra annat, ciaooo.

Mmm

Godmorgon.. Har varit vaken sedan åtta, herregud. Kunde inte somna om, typiskt.

Jag har ett väldigt stort dilemma. Antingen så lyfter jag rumpan ur sängen kl tio och drar iväg och kör 30 min spinning, 30 min core följt av 5 km löpning. Och därefter packar jag och allt som ska fixas idag. ELLER. Så tränar jag på väg till stationen. Då blir det löpning 1 mil ist. Och styrka för mage och rygg. Och därefter åker jag till stationen. FAN, kan inte bestämma mig!

Vi märker vilket jag väljer kl. 10. Då SENAST måste ja börja göra mig iordning....

Jag känner mig rätt tjock idag. Även ifall måtten hade minskats något när jag kollade igår, en halv cm på armen, en cm på vaden, 2 cm midjan och ca 1,5 precis över naveln. Rätt bra ändå!?

Fan, men jag har lång väg kvar till att bli smal.. GAH, MÅSTE bli smal. Fan fan fan. Men jag lovar, jag ger fan inte upp. Till jul ska jag vara i hyffsad form iaf. Och nästa sommar ska jag fan ha en killerbody.

Man får fan ingenting gratis här i livet, och är det NÅGOT som man ABSOLUT inte får gratis så är det en snygg vältränad kropp. Det ska fan gudarna veta.

Hade helst av allt velat köra combat idag. Fan fan fan. Menmen.

Hadet.

Hej

Har jag ens skrivit min planering med träning för denna veckan? Tror inte det...  Här kommer den.

Måndag: Core + RPM
Tisdag: Bodycombat + MRL + styrka för bröst och mage
Onsdag: Spinning + core + löpning på bandet (minst 5 km)
Torsdag: Intensivgympa på friskis och svettis ( HAHA ) Vad är det liksom? iaf. 1 h och sedan 30 min styrka för rygg.
Fredag: Styrka mage + rygg och löpning Ant. på bandet el. i naturen. (minst 7,5an på skutberget) 1:a gången ja kmr springa så långt i naturen isf... kommer jag fixa det?
Lördag: Ledig
Söndag: Löpning el. Gym, vi får se. Styrka och ngn sorts cardio iaf.

Så får det bli.

Dagens matintag:
Frukost: 2 mackor (bad...)
Lunch: Kycklingsallad m. fullkornspasta
Innan träning: Celcius
Middag/kvällsmat: Tonfisksallad (alltså så sjukt god!)

Receptet på den är:
paprika, gurka, majs, gröna oliver, tomat, tonfisk i vatten el. olja, rödlök o ägg. Innan träning brukar jag slänga i lite fiber el. fullkornspasta som uppladdning. Efter träning skippar jag den.
Till detta har ja en dressing som är grymt god. I den är det olivlja, balsamvinäger, hackad vitlök, rivet citronskal, akaciahonung och lite flingsalt.

Om man vill kan man ringla över lite crem de balsamico också. Asgott och nyttigt!

Har ätit rätt kasst idag, inte så många mål så mitt blodsocker har vart sjukt lågt. Men har iaf kompenserat det med att dricka mycket vatten....

GAH!! Nu ska jag mäta mig, gjorde det för en vecka sen så nu ska vi se om jag har gått ner något.. *HOPPAS*

GOD NATT!

Ny vecka nu gött

Japp. Så var denna veckan slut. Tränade sammanlagt 6 gånger denna vecka. Inte så illa pinkat ändå måste jag säga. Idag blev det.. Hör och häpna: ÅTTA KM LÖPNING. Är väääääldigt stolt. Fyfan, trodde aldrig detta om mig själv. Snart är jag uppe i en mil. Sprang på bandet med hastigheten 10.6 all the time. Värmde upp i ca 5 med 7. Jag är stolt. :D

Nu ska jag sova.

Justja, dagens matintag:
Frukost: Gröt
Lunch: 2 mackor (too bad)
Fika: blåbärspaj (TOOOOOOOO BAD men wtf.. ngn gång måste man väl få?)
Middag: 1 hemmagjord biff med sallad
Innan träning: celsius
Efter träning: lättyoghurt (lite)

Okej sjukt mkt mat blev det idag.. Men men.

Haft en bra dag förövrigt. Mysigt att va me släkten. Man uppskattar det mer när man flyttat hemifrån.

Imorgon ska jag och christine gå på core och rpm. blir skoj :D

Godnatt!

RSS 2.0