Hej!

Jag bloggar två dagar irad, what!?

Tror inte riktigt det här med för lång ihållande ledighet är något för mig (trodde aldrig att jag skulle yttra den meningen) men, faktiskt inte. Inne på min fjärde lediga dag nu och det kryper i kroppen. Har en sån där tråkig orosklump i magen och lite känningar till panikångest, inte för att jag har det nu, men skulle jag släppa mig lös och låta mig själv känna hade jag antagligen fått det. Men jag måste ändå ge en eloge till mig själv för jag har blivit riktigt duktig på att tygla mina känslor.

Förövrigt mår jag bra! Har mått rätt bra det senaste överhuvudtaget. Känns... Konstigt men bra!

Nu har jag städat hela lägenheten, damsugit, diskat (eller okej då, plockat in i diskmaskinen dårå) och massa mer, vad produktivt. Tänkte precis om jag skulle ta mig en sväng till affären och handla lite grann, men får se, kanske gör det senare. Vad ska jag göra annars? Wallaaaaaaaaaaaa.

Imorgon ska jag jobba, ser tillochmed fram emot det nu efter all denna ledighet, hahaha. Och imorgonkväll kommer Christine hit! Giiiirlies night. Kuuuul :D

Byyyyye.

Hehehe

Nu kom jag in här igen, alltid lika kul att läsa igenom gamla blogginlägg, men FAN vad jag ångrar att jag raderade typ hela bloggen för några år sen? Hade vart kuuul att läsa, hahah..

Det är ändå rätt mysigt att blogga, men skulle vilja ha typ en fin header, och det vet jag inte hur man fixar.. Nääääe.

Hopp annars då, idag är jag ledig, sweet. Eller, egentligene är jag ju sjuk....................

Neeej jag har sjukt tråkigt, hehe. He,he,he... Har på mig Mattias tröja och GUD vad den luktar gott, vill äta upp den, men det är nog inte så smart. Rolig jag är.

Jaaa, vi får väl se. Hejdå! Puss


Mattias och jag i Korsika i somras <3


RSS 2.0