Fetma blääääää

Nu var det ett tag sedan jag skrev, bhuuuuu.

Har haft slappishelg vilket även har inneburit en hel del extra onyttigheter, fyfan. Inte bra. När jag nu ser mig själv i spegeln efter helgen vill jag bokstavligt talat SPY. Sååååå äckligt fet är jag.

Hursom. Ny vecka, nya tag. Tar studenten den här veckan (wiiiiiie) Men det kommer även betyda en hel del DÅLIGA saker för mig. Alkohol, ingen träning, mat..... Ingen bra kombo. Men det är en gång i livet man gör det liksom. Får ligga i ÄNNU mera sedan.

Måndagens matintag:
frukost: 2 mackor m. juice
lunch: ris, chicken nuggets, sås
Innan träning: Celcius
Mellanmål: banan
Middag: kycklingsallad m. fårost
Kvällssnacks: färska hallon

(så SJUKT dåligt intag, i know...)

Tisdag:
frukost: 2 mackor + oboy
lunch: tonfisksallad
innan träning: äpple + celcius
middag: tonfisksallad

VECKANS TRÄNING:
Mån: 1,5 h Styrka (mage, rygg, bröst, rumpa, triceps) + 1 h och 20 min förbränning
Tis: Core + MRL
Ons: MRL + styrka (mage, övre rygg, biceps, bröst)

Orkar fan inte

När ska jag få ha det bra? När ska jag få det bra? När ska jag kunna skratta och känna hur endorfinerna cirkulerar runt i kroppen och när ska jag få le och känna att det är på riktigt och inget konstlat?

När ska jag sluta blunda för sanningen?

När ska jag ta tag i mitt liv?

När ska jag börja sätta mig själv och min värdighet i första hand?

Jag orkar inte. Jag gör fan inte det. Inga jävla mer knytnävsslag i magen, tack.

Det räcker med äckliga överraskningar nu, det borde det ha gjort för länge sedan.

Ångest

Det är svårt att vara glad när man innerst inne egentligen hatar sig själv... Varför händer det ingenting med mig!? Varför kan inte jag bara vara smal som alla andra!? Varför måste jag vara så här äckligt satt i kroppen.. Mullig. För mycket fett. Det är äckligt, riktigt äckligt. Jag avundas alla med perfekta jävla kroppar. Är det någon där uppe som jävlas med mig!? Jag kan inte äta vad jag vill. Jag lever i stort sett på nyttiga sallader, vatten och gröt men trots detta så händer det ju förfan INGENTING. Jag står kvaroch trampar. Jag vill vara smal. Smal och fin.

Sen så blir jag så jäääääääääääääääääävla förbannad på alla som jag säger detta till för ingen fattar. Inte en enda jävel fattar "Men du är ju smal" "Du behöver inte gå ner i vikt" MEN HALLÅ!? DET ÄR JU JÄTTELÄTT FÖR EN SMAL PERSON ATT SÄGA!!!!!!!!!!

Alla satta lite halvfeta människor vet vad jag snackar om. Men alla smala, ni förstår inte, och kommer antagligen aldrig att göra förens den dagen ni råkar befinna er i samma sits som jag, halvmullig, varken fet eller smal, satt i kroppen. Äckligt fett.

AAAAAAAAAAAAAAH. Blir så jävla äcklad. Kan inte ens se mig själv i spegeln. Det kanske vore något? Om jag undvek att titta på min kropp från och med idag och sen gör det för första gången om en vecka? Ja.. Det kanske man skulle göra. Det gör vi. För då kanske jag själv kan se någon förändring? *Hoppas*

Jag tänker inte ge upp, min resa mot den smala kroppen har fan bara nyss börjat. Och i slutet tänker jag stå som en jävligt stolt segrare och säga vad var det jag sa....

Fyfan

Kom nyss hem från träningen. Är så sjukt jävla trött nu... Körde ju 30 min core, och sen 1 timma på bandet. Hade tänkt att gå två men jag höll verkligen på att svimma.

Vägde mig! Har gått ner ca 1 kilo. Vilken sjuk jävla besvikelse. Men det kanske är för att jag fått mer muskler? Hoppas, det borde ju vara så. Tycker inte att det ser ut som om jag blivit fetare iallafall.

Nej, jag M Å S T E blir fucking smal. JAG MÅSTE BLI SMAL!!!!!!!!!!

Får fan seriöst damp, hatar att vara fet.

Imorgon måste jag dock ha en dag ledigt från träningen, har ju tränat månd, tisd, onsd, torsd, och fred nu. Ledgig lördag men på söndag får det bli redig förbränning och bodypump.

Nästa vecka tänker jag äta ÄNNU nyttigare än denna veckan. Jag ska bli smal, jag tänker inte ge upp.

Preleminärt schema nästa ve:

Söndag: Bodypump, 1 h bandet
måndag: spinning + core
tisdag: core + mrl
onsdag: frivilligt pass 1 h bandet



sheeeeeeet. fett ångest. måste bli smal....


21 Maj

Är uppe tidigt idag.. Eller tidigt och tidigt, men tidigt för att ha sovmorgon. Blev väldigt många tidigt där känner jag.
Anledningen till detta är ingen mindre än den att jag ska iväg och träna! Ett styrkande corepass är jag väldigt sugen på just nu kan jag säga. Jag älskar core! Såååå bra träning för mage/rygg.

Åt nyss gröt med russin i till frukost. Inte så gott men väldigt nyttigt iaf.

Funderar på om jag ska köra bodypump på söndag eftermiddag? Då har jag ju gett min kropp återhämtning på lördagen? Men det får återstå att se. Just nu känner jag verkligen att jag behöver vila. Så efter träningen idag tänker jag ta det lugnt iaf hela resten av fredagen och även på lördagen. Får se hur pepp jag är på söndag. Bodypump är ju grymt!

Idag blir det iaf som sagt core och därefter ska det fettförbrännas! Med tanke på mina dåliga skor har jag fått väldigt ont i mina vrister av allt löpande, så idag får det bli rask promenad på bandet i en timma ungefär. Så  länge jag fettförbränner är jag nöjd.

Och IDAG ska jag väga mig. Spännande.

Tröttis

Alltså idag var en äkta svettdag! HAHAHAHAHAHA. Efter typ 20 min in på MRL;en så kollade Sofie på mig och började skratta hysteriskt. Nu skojjar jag inte, mitt linne i rosa nyans hade plötsligt färgats till mörkrosa, mitt hår var SJÖblött och när jag skakade på kroppen bokstavligt sprutade det vatten ifrån mig, hahahahaha. Så jävla growse. Har nog aldrig svettats så mycket förut.

Men jag känner mig grym. Gav verkligen allt på båda passen och körde även mer vikter än jag brukade i bodypumpen. Känns skitbra.

Dock så vägde jag mig inte. Antar att jag inte kände mig mentalt redo, haha. Kanske gör det imorgon.

Core imorgon! Om jag är taggad. Tänker verkligen utmana mig själv imorgon, lite lättare att göra det nu när man kört samma pass under ett längre tid, övningarna sitter och då kan man verkligen satsa på att ge allt.

Nej, nu ska jag göra något annat. Fan vad motiverande det är att skriva om sin träning!

Byyyyye.

20 maj

Idag är dagen. Idag tänker jag väga mig, hahahaha. Är faktiskt lite nervös, tänk om jag har gått upp? Vikt är iofs bara en siffra, men ändå. Å andra sidan komer det antagligen sporra mig ännu mer, men det hade faktiskt kännts lite som ett knynävslag i ansiktet.

Nu har jag precis ätit en enooormt lyxig lunch (nooot) som bestod av fullkornspasta, tonfisk i burk och lättmajonäs! hahaha dock inte det godaste men träningen har gått väldigt segt de senaste dagarna så jag tänker testa och se hur det blir om jag laddar upp med kolhydrater (långsamma, naturligtvis) ett par timmar före träning. Idag ska jag fan ha en celcius! fan vad gott. Man får verkligen sjukt mycket energi och ork av dom, it's the best.

Dagens matintag kommer att bestå av:
Frukost: två rostade mackor (mörkt bröd off course) med ost och lättdryck
Lunch: Fullkornspasta med tonfisk
Innan träning: Celcius
Efter träning: Ett äpple
Middag: tacopaj..... onyttigt, men jag får ta lite lite och sen kompensera det med en stor nyttig sallad till.

Nu ska jag dra på mig träningsoutfiten och kila iväg. Nu jävlar, idag ska det förbrännas! A LOT!

btw.. tog ett kort på mig i underkläder för ngn månad sedan och tog ett likadant kort idag, och det bästa är.... MAN SER RESULTAT! så detta gör mig bara ännu mer pepp.

Nej, träning, nästa!

Dagens matintag

Frukost: Två knäckemackor med kaviar / ost + ramlösa
Lunch: Fisk med spenat
Mellis: 1 apelsin
Lunch: 1 laxfilé med spenat



Usch, detta ser ju mycket ut.. Men samtidigt så vet jag ju att jag måste äta när jag tränar.. Annars orkar man inte. Så jaja, det blir nog bra.

Tränade med C idag.
Det blev 40 min kondis (450 kcal ungefär) Dåligt, jag vet...
Och sen lite mage, lite rygg.

Så ja, ganska kort tid sådär.. Men kanske lika bra det med tanke på att imorgon blir det dubbelpass.

Måste ju orka det, mina ben är som spagetti. Så trött i dom va.

Imorgon ska jag försöka ladda upp med kolydrater (långsamma såklart) innan träningen.. Kanske i form av matvete? Eller så blir det fullkornspasta.. Hm.. Nej, det får nog bli matvete, tonfisk och en sallad till. Blir nog bra.

När ska man våga på att väga sig igen!? Kanske ska göra det imorgon.. Om jag vågar.

19 Maj

Sitter i skolan och är fetttrött.

Läste igår om fettförbränning, och det stod (som så många ggr förut) att promenader innan frukost + en kopp kaffe innan promenaden tydligen skulle göra susen för en bra förbränning. Men tidiga mornar i skolan sätter tyvärr stopp för detta, men jag tänker iallafall börja göra detta en gång i veckan (utöver min vanliga träning) och detta skall göras på helgerna. 1 gång borde vara bättre än ingen gång alls? Sen tycker man ju att jag borde få en rätt hyffsad förbränning ändå, med tanke på att jag gör minst 60 min kondition varje dag (5 ggr / vecka) Ajja....

Tror min plan ang. MRL kommer gå i stöpet idag tyvärr. Får antagligen köra på gym. Det får bli 60 min på bandet (löpning i uppförsbacke osv) och därefter kör jag mage, rygg, bröst och biceps.

Blir nog bra!

Nu måste jag plugga.. Skriver dagens matintag ikväll. Bye.

Slutkörd

Fyfan vad trött jag är. Efter hård träning tyckte jag att jag förtjänade ngt gott. Så jag åt potatisgratäng. Och till råga på allt tog jag en bit mörk choklad efteråt. Helvete. Pallar inte denna kaloriräkning.. Kolhydratshets.. Det tar fan up så jävla mycket tid. Och ger upphov till enorma mängder ångest. Men men, dagens matintag blev inte riktigt som förväntat, men å andra sidan, det kunde varit mycket värre. Får se det positivt! Hursomhellst. Här kommer dagens mattintag (waaaaay to much........)

frukost: 3 knäckemackor med ost / kaviar
Mellis: 1 liten youghurt, ½ banan, ½ portion grahamsgröt
lunch: avokado, 1 kycklingfilé, keso
Innan träning: Celcius + 1 banan
Middag: Nötkött, potatisgratäng, stekt sparris och grönsallad + en bit mörk choklad ( :(:(:(:( )

Det jag kunde skippat: 1 knäckemacka, youghurten, potatisgratängen och den mörka chokladen. Damn.

Jaja, ny dag imorgon. Nya tag. Träning. Nyttig mat. Beach 2010? Kommer jag klara det?

Nu ska jag sova och drömma om godis.

Dagens matintag


Frukost: 3 knäckemackor med ost / kaviar
Mellanmål: 1 yoghurt + ½ banan + ½ portion grahamsgröt
Lunch: 1 stekt kycklingfilé, 1 dl keso och en avokado
Innan träning: Celcius
Middag: Stekt nötkött med sallad och stekt sparris

Blir nog bra...

Ska förövrigt börja med mätning 1 gång / vecka. Ska bli intressant.

Jag måste bli smaaaaaaaaaal.

Vill gå ner ungefär 7 kilo.

Nu bär det av på träning. Ska köra core och MRL.

Dagens matintag

Tänkte börja försöka föra dagbok över det jag äter samt även skriva ner lyckade recept osv. Här kommer receptet på den goda tonfisksalladen jag åt som middag idag:

Du behöver (2 pers)
ca 4 salladslökar
ca 7 körsbärstomater
1 burk majs
3 ägg
1 burk tonfisk i olja
gröna oliver (efter smak)
några blad isbergssallad
1 halv röd paprika

Blanda allt och koka äggen och dela dem sedan i halvor. Lägg överst. Servera med keso. Gott och nyttigt!

Dagens matintag:
Frukost: 1 grov fralla med ost och paprika + 1 youghurt + havremjölk
Middag: Tonfisksallad
Kvällsmat: Knäckemackor med keso + tomat + te
Övrigt: Celcius

17 Maj

Idag är det måndag vilket innebär ett helt nytt schema inför veckans träning.

Måndag: Core 30 min + löpning 60 min
Sammanlagd träningstid; 90 min.
Kondis: 60 min
Styrka: 30 min

Tisdag: Core 30 min + MRL 60 min
Sammanlagd träningstid; 90 min
Kondis: 60 min
Styrka: ca 40 min

Onsdag: MRL 60 min + 30 min styrka (armar, bröst och rygg)
Sammanlagd träningstid; 90 min
Kondis: 60 min
Styrka: ca 40 min

Torsdag: MRL 60 min + Bodypump 60 min
Sammanlagd träningstid; 120 min
Kondis: 60 min
Styrka: ca 80 min

Fredag: Löpning 60 min + Styrka (rygg, mage och bröst) 60 min
Sammanlagd träningstid; 120 min
Kondis: 60 min
Styrka: 60 min


Den här veckan tänker jag även fokusera alltså F O K U S E R A på att äta så nyttigt och kolhydratsfattigt sam möjligt. Jag tänker även försöka minska mitt dagliga kaloriintag något.

Jag tänker mig ungefär så här...
Frukost: Havregrynsgröt med russin, banan och äpple (vatten att dricka)
Mellanmål: Någon frukt, vatten
Lunch: En lätt sallad, avokado med keso, spenat och stekt kyckling, knäckebröd med tomat osv... Det ska vara lätt.
Mellanmål: Möjligtvis en frukt, kanske några nötter, vatten.
Innan träning: CELCIUS. (rekomenderas verkligen)
Middag: Sallad med matvete bl.a., lax och spenat, stekt kyckling med keso, scramble eggs, tonfisk, helt enkelt ngt lätt.

Att följa en sådan här kost kommer antagligen bli en ganska så svår omställning för mig, eftersom att jag i dagsläget oftast äter rostad bröd till frukost, tycker väldigt mycket om pasta och ris osv... Jag föredrar liksom juice framför vatten. Men den här veckan så tänker jag bevisa att det är möjligt att äta gott och nyttigt och samtidigt hålla sig i vikt. Som man märker på mitt kostförslag så innehåller det ju varken något bröd, pasta, ris eller potatis vilket verkligen är kanon eftersom att jag vill minska ner mitt kolhydratsintag enormt drastiskt. Jag menar, beach 2010 närmar sig och jag vill kunna känna mig snygg. Visst att jag tränar 5 ggr i veckan, men jag har kommit på.... Det räcker inte med att enbart träna. Kosten MÅSTE ändras för att få resultat. Så nu JÄVLAR. nU JÄVLAR TÄNKER JAG KÖRA ALL IN.

Skall skriva en summering här på fredag, utvärdering m.m... Om hur den gångna veckan har gått. Wish me good luck! :)


Aldrig att jag tänker bli fet igen...




Träning

Jag har länge surfat runt och försökt hitta någon inspirerande träningsblogg, driven av en människa i ungefär samma situation som jag befinner mig i just nu.

Jag försöker verkligen att komma i form, jag vill ha perfekt kropp. Jag tränar 5 gånger i veckan och då kör jag i 90% av fallen dubbelpass såsom core, MRL, bodypump eller spinning. När jag gymmar så kombinerar jag alltid det med kondition (ex. 40 minuter på crossen) och därefter en timma styrka.

Men frågan är ju. Men detta schema, hur lång tid kommer det ta? Tränar jag rätt? Borde fan skaffa en PT... Mitt träningsschema den här veckan består utav;

Måndag: Spinning 30 min och Core 30 min
Tisdag: Core 30 min och MRL 60 min
Onsdag: Cross (minst 40 min) och Bodypump 60 min
Torsdag: Styrka (minst 40 min) och MRL 60 min
Fredag: Fortfarande oklart, (men minst 100 minuters aktiv träning)
Lördag: Cross (40 min) och core 45 min (ej säkert, men målet är att klara det)

Okej, 6 dagar av 7 är inplanerade med träning denna veckan. Känner mig duktig.

Men frågan är, hur ska man äta? Jag vill bränna kalorier, samtidigt som jag vill gå ner i vikt (bli smalare helt enkelt) och samtidigt vill jag få en fast och slimmad kropp. Hur gör man? Jag måste nå mitt mål. Beach 2010. Då jävlar ska jag vara nöjd över mig själv.

Just nu väger jag ca 56 (sist jag vägde mig) och jag är 169 lång. Jag skulle helst av allt vilja gå ner till 47, men det kanske är ett orimligt mål eftersom att jag samtidigt bygger muskler. Men 50-52 skulle jag iallafall vilja väga, så det får bli mitt mål.

Let's go!

RSS 2.0