Ja

Har nyss jobbat färdigt.. Är helt slut. Laddar för ett super-duper-mega löppass ikväll. Ska köra långdistans för första gången i mitt liv. Är lite nervös faktiskt. Vi får se hur lång sträcka jag fixar! Skriver garanterat mitt resultat later.

Igår åt jag gröt till frukost, gröt till lunch och 3 kokta ägg utan ägggula till kvällsmat + 1 celsius

idag har jag ätit gröt till frukost, lax och keso till lunch + 1 glas havremjölk

efter springningen blir det kesella , smarrigt värre

nu ska jag fan sova ett tag, måste ladda mentalt. haha

22 september

Funderar på om jag ska börja göra någon nytta denna dagen. Det skall städas.. Hann inte så långt igår.. Disk, damsugning and so on. Puh. Ska strax ta tag i det. Lurar lite på om jag verkligen ska köra combat ikväll. Min kropp känns nästan trasig. Ryggen värker, nacken värker och låren typ spränger. Och jag har konstant ont i magen. Jävla skit.. Orkar fan inte mer nu snart. Orkar inte vara så här jävla fet längre. Lönnfet. Vill bara vara smal. Men nej, istället så tittar folk på mig och tänker; ahahahahaha fyfan vad fet hon va.

Idag har jag ätit min sedvanliga gröt. Duktigt. Får se vad vi hittar på sedan.. Nej. Imorgon skall jag jobba. Var fett längesen jag jobbade nu, känns lite jobbigt. Menmen. Huuuuuuuuuuh. Deppression.

Längtar tills vi drar iväg.. Gah. 105 dagar kvar.

Bajs

Tråkigt allting är känns det som.. Bara gå hemma. Längtar tills vi drar iväg. 106 dagar kvar. <3

Har förövrigt ont i ryggen, jäkla skit. Så ingen MRL blev det...

Idag har jag ätit:
Frukost: Havregrynsgröt ca 300 kcal
Lunch: Kycklingsallad (kyckling och sallad, hahaha) ca 160 kcal
Innan träning: Celsius ca 14 kcal
Efter träning: Havregrynsgröt ca 300 kcal + ett glas havremjölk ca 30 kcal

Combaten brände nog.. Ingen aning men för att vara på den säkra sidan säger vi 300 iaf. Minst.
Sammanlagt: drygt 500 kcal.

Haha lyckat. Så kan det gå i slutet av månaden när inga pengar finns kvar.

Nej usch. Lönnfet var det ja. Hur fan ska man hinna bli smal på 106 dagar?

Nu ska jag och Mattias se på idol. myspys

21 september

Vaknade nyss, är sjukt trött.. Idag ska jag handla, tvätta, diska, damsuga osv. Fett rolig dag alltså. Ikväll blir det bodycombat och MRL.

Vet inte ens egentligen varför jag skrev.. haha onödigt

Måndag

Nu ska jag fan se detta som en nystart. Jag ska bli vältränad och få tonade muskler. Nu jävlar. Ny vecka. Och det som helt och hållet ska bort från min mun nu är ALLT innehållande socker och vetemjöl. INGET över huvudtaget. och jag börjar från och med nu, i skrivandets stund. avnjöt precis mina sista två (förvisso) GImackor men inget mer sånt nu heller. Gahhhh... Mer protein åt folket. Ska bli storkonsument när det handlar om ägg. Ja nu jävlar, proteiner it is alltså. Nu fuuuuuck ska jag bli smal.

Har tränat sedan i tisdags nu, känner att jag borde ta ledigt idag men vafan. det blir gymet ändå :D

imorgon blir det bodycombat och mrl och på onsdag bodycombat + ngt mer. yeah. torsdag tar jag ledigt iaf. ska fan knarka protein nu och börja köra mer styrketräning + morgonpromenader så mitt äckliga fett försvinner.

btw. sprang en mil igår. på 53 minuter! inte världsrekord men iallafall personligt rekord. nu är nästa mål att springa under 50. typ 49. göteborgsvarvet, here i comeee...........

hejdåååå

herre

igår blev jag påkörd... av en cykel. hahahhaah gjorde sååååååååååå ont. bläh. har ont i mitt knä. stackars knä.

igår åt jag:

havregrynsgröt till frukost, celsius, 1 bar o så en burk tonfisk

idag:

åt gröt till frukost och sen ska jag äta lite stekt vitkål. smarrigt värre. kanske 1 bar till kvällen. är så jävla pissed of. så sur. mhm. jaja. vi får se vi får se.

god morgon

här sitter jag och räknar ner minutrarna tills ja måste lyfta på röven och börja göra mig iordning. nu är det exakt åtta minuter kvar. snart sju. buhuuuuu. ska iväg och köra spinning 30 min och core 30 min, ska avsluta med extra styrka för bröst, triceps och därefter blir det some more cardio. yeeeey. ska snart knäcka en celsius. smarrigt värre. åh herregud. har så mkt att göra idag. kan ingen vänlig själ bara helt plötsligt stå i dörröppningen o hjälpa mig städa? vi ska ju till k-stad i helgen och då vill jag ha det snyggt när jag kommer hem. yeeey. annars känns det bara deprimerande. tur att jag tvättade igår iaf. duktigt duktigt. nej. nu är det 5 minuter kvar. blöö. är så trött. nej. dagens matintag består av havregrynsgröt. o ett glas vatten.

4 min kvar. herre vad tiden rusar, ciaoo.

Hejje

Jag har efter viss bemödan att få mig lite mer intresserad av politik idag ändrat min politiska åsikt, liiiite granna, tror jag.

...Man måste ju rösta. Men har inte bestämt mig riktigt ännu iallafall. Gud vad vuxen jag är.

Huh. Mår förövrigt piss.. Vet inte. Bara äckel äckel äckel ångest. Vill ta 2 sobril nu och låta allt få kännas bra för en kort sekund. Hade varit sååååå jävla värt det. Men icke. Inga sobril här inte. Fan.

Hur botar man ångest? Hur botar man äcklig jävla ångest som klibbar sig fast precis så som det äckliga duschdraperiet vi har som kletar sig fast på kroppen och vägrar släppa. Klister. Fan vilket jävla svammel. Herre...

Jag måste ha jobb. Jag måste göra något mer av mitt liv. Fan. Fan. Fan...

Idag körda jag, christine och sofie MRL. Var skojj. Körde mage innan, duktigt. Haha, blev även av med min rodd-oskuld. Var sjukt jobbigt btw. Har ont i ryggen nu. Fan. Fan. Fan.

Idag har jag ätit waaaaaaaay to much. Ångest på det också. Fan.

Frukost: Havregrynsgröt m. äpplemos
Lunch: Sallad (kyckling, bönor, majs, harrycuverts, rödlök, oliver)
Innan träning: Celsius
Efter träning: 1 bar + en macka.

Kunde skippat den där jävla mackan. Fan. Fan. Fan.

Jag är så jäääääääääääääävla bitter. Så JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA bitter. Fan.
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHsfes<iuefhfdezrgjoizdjgofdihjbfhz.



:(

dagens intag

frukost: havregrynsgröt (fiberhavre) m. lågkaloriäppelmos (inget socker)
lunch: 5 köttbullar
innan träning: celsius
efter träning: kesella med funlight red berries

nu ska jag dra. ciaooooo

Gah

Godmorgon. Eller morgon och morgon.. God middag? Herregud. Det är kind of tragiskt att inte ha ett heltidsjobb. Att bara vara en simpel jävla vikare som blir inringd när det passar sig, herregud. Jag borde verkligen skaffa ett jobb, eller börja plugga. Men det känns som att det får tas tag i när jag kommer hem från asien. Nu ska jag bara försöka ta alla jäkla tider som bara är möjligt och tiden utefter det tänker jag lägga på träning. Jag har nämligen bestämt mig för att SATSA helhjärtat nu dessa tre månader innan Asien. Som ett sätt att testa mig själv typ. Först ska jag bara gå igenom kostupplägg och träningsupplägg med en PT. Och nu jävlar ska jag satsa. Jag menar, jag har inget annat att spendera min tid med så varför inte göra detta fullt ut?

Det kommer bli träning 6 gånger / vecka iaf. Fan, är fett taggad.

Idag blir det combat igen.. Körde ju det igår och det kanske inte är sååå optimalt att köra det idag igen men wtf. Det är skojj. Hursom. Ska även dit en timem tidigare och köra SKITEN ur min mage. Jag ska ha sexpack. Jag SKA lyckas med det. Jag brukar köra detta 2-3 gånger per vecka, och det funkar iaf bra för mig!

50 x 4 situps med 5 kilosvikt
50 x 4 vridningar med 5kilosvikt
30 x 3 situps på pilatesboll
20 x 6 snea situps på pilatesboll
20 x 3 upp och ner med benen plus höftlyft därimellan
20 x 3 situps med vikt på lutande bänk (5kilosvikt)
20 x 3 crunches i en speciell maskin
20 x 6 i en annan maskin som tränar sidan av magen 
20 x 3 musslan

nu ska jag göra annat, ciaoooo!




Dagens intag

Frukost: Gröt
Lunch: Tonfisksallad m. ägg (sallad, tomat, majs)
Innan träning: Celsius
Efter träning: Kesella med funlight red berries

Väääääldigt fett underskott idag.

alltså

jag blir så sjukt jävla irriterad ibland. herregud säger jag bara..

Frågan är

Jag skulle vilja gå ner ungefär 6-7 kilo men jag vill samtidigt inte tappa alla muskler. Hur fan gör man det? Jag har tre månader på mig och nu jävlar ska jag lyckas. Nu jääääääävlar. En egen PT, here i come.



Ägnade förövrigt hela min lediga dag igår till att leta och försöka planera in en bra resrutt. Vi har inte bestämt eller spikat något ännu, men preleminärt så ser det ut så här: flyg direkt från bangkok till Saigon (Vietnams näst största stad) och ha kanske 2-3 dagar där.. Där vill vi bl.a. se tunnlarna som ligger under marken som vietnameserna använde under vietnamkriget, ska tydligen va rätt hemskt.. och så vill vi åka båd på mekongfloden, hade vart sjukt ballt det med.

efter dessa dagar hade vi tänkt att ta bussen till phan tiet och vara där i ett par dagar (sola o bada) där finns det tydligen aaaaasstora sanddyner, typ öken, hade varit rätt fräckt o se det med (man kan åka sån sandpulka typ, hahahaha asroligt)

efter phan tiet så hade vi tänkt att ta oss längst ner i landet till ön phu quoc som ligger precis vid gränsen till kambodjas kust och vara där ett par nätter o bara sola, bada, chilla typ

sen så antingen åker vi buss genom laos och kambodja (om det funkar med visum o så) dom har nämligen en sak som kallas för tubing i laos där man åker i ett bildäck längs en aslång flod, och blir man törstig stannar man bara längs vägen och köper en öl typ. hahaha rätt fräckt hade de varit. men om inte det fixar sig med visum osv åker vi tillbaka till saigon och flyger till bangkok. de 1,5 - 2 sista veckorna ska vi vara i thailand och då främst koh lipe och ngt mer ställe.

vi avslutar resan med massa shopping i bangkok!

14 September

Nu när jag inte exakt har bestämt hur jag ska äta i fortsättningen så kör jag lite efter mitt eget tycke och försöker dra ner på kolhydraterna så gott det går fram tills dess. Har faktiskt mailat en PT idag så vi får se hur det blir när jag får svar. Jag ska bli smal.

Igår var jag ledig från träningen, hade ont i ryggen så lika bra det. Ångest dock, menmen. Åt knappt något alls så det borde inte vara ngn fara. Åt; havregrynsgröt, 1 bar, 5 köttbullar med flingsalt (GOTT) och 1 barnmatspure burk. (55 kcal) Sammanlagt fick jag i mig ungefär 750 kcal.

Idag blir det:
Havregrynsgröt till frukost, sallad till lunch (tonfisk, sallad, 1 tomat, liiiiite majs, 2 ägg) och kvällsmat: köttbullar med spenat. + celsius (ska jag träna idag, combaaaaaaaaat!)

Japp. Hoppas jag får ett bra svar och att han vill hjälpa. Hoppas hoppas hoppas. Nu ska jag äta min sallad. Hejdå.

Helvetes jävla skitfanskap....

Alltså jag orkar fan inte. JAG ORKAR FAN INTE. Har hållit på nu sedan april månad. April, Maj, Juni, Juli, Augusti och halva September. Fem och en halv månad. OCH JAG ÄR FORTFARANDE ETT JÄVLA FETTO. Jag orkar inte. Förstår knappt hur jag har orkat hålla motivationen uppe när det knappt syns något enda jävla litet resultat. Jag är fet. Eller okej, jag är inte FET. Men jag är inte smal heller. Jag är SATT. Äckligt jävla satt och mina feta jävla lår och min feta jävliga mage ska vi inte ens tala om. Varför i helvetet försvinner inte det jävla fettet för!? VARFÖR? VARFÖR???????????????????????????????????????

Blir så jävla uppriven. Vad i helvetet gör jag för fel. Varför blir jag inte smal? Är det mina gener det är fel på? Bör jag öka cardion varje dag till det dubbla? Bör jag träna fler gånger om dagen? Jag tränar MINST sex gånger i veckan MINST 1,5 timme varje gång. MINST 1 timma cardio varje dag. Är det för lite!? vEM FAN KAN SVARA PÅ MINA FRÅGOR. Jag behöver en jävla PT men jag har inte råd. Pallar fan inte mer. Orkar inte vara så här. Vill bara vara SMAL. Vill att Mattias ska tycka att jag är SMAL. Lyckost alla lyckliga jävlar som är födda naturligt smala. Jävla lyckostar. Fyfan vad jag är avundsjuk på er, riktigt jävla avundsjuk rent ut sagt.

Orkar inte.

Gårdagens matintag:

Frukost: Havregrynsgröt med banan och kanel o lättmjölk
Lunch: 1 bar
Kvällsmat: Spenat
Innan träning: Celsius

Och dagens:
Frukost: Samma som igår + 2 finncrisp
Lunch: 1 bar
Kvällsmat: köttbullar o pasta
Innan träning: Celsius

Jag blir så irriterad. Fattar fan inte. Har sån jävla lust att köpa PTtimmar. Moneeyyyyyy i said.

nej. nu ska jag göra annat.

Tja

Idag blir det träning ikväll. Åhhh. Kommer bli en jobbig dag idag. Nu - äckligt stor disk att ta hand om Sen - Duscha och göra ordning mig Senare- Åka in till stan och lämna tillbaka min jacka som jag ej vill ha - Senarare igen - Jobba - Ännu senare än senare igen - Träna HÅRT pass - Senast -  Duscha och däcka i sängen

Uh, hejdå.

YES

Nu jävlar har hon hittat de perfekta biljetterna. Hör och häpna. 6800:- Tur och retur Landvetter - Amsterdam -Kuala lumpur - Bangkok med Malaysian airlines. Ett av de tio finaste flygbolagen i världen! Ibland gäller det att ha tur. Så nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen för att dra in mot stan och föra över min lön på Mattias konto. Ikväll bokar vi. Fyfan vad glad jag är!

Helt ärligt så betalar jag dom där 900:- mer för en biljett och slipper gå med en klump i magen fram tills vi ska åka för att jag inte riktigt vet hur flygbolaget är. Mycket hellre lägga lite mer pengar och sen så kan man liksom slappna av. *ta i trä*

Den 4/1 åker vi. Om 116 dagar. Hoppas dom går fort! Vad vilärde oss från förra resan var att vi hade styrt upp allting alldeles för mycket. Förbokat och betalat hemifrån osv. Planerat varenda liten tur in i minsta detalj. Det kommer vi inte göra denna gången. Det enda vi vet är att vi kommer att landa i Bangkok den 5 januari och de länder vi vill besöka är thailand (off coruse) kambodja och vietnam (PHU QUOCK ISLAND!) Antagligen kommer vi inte göra några flygningar där nere utan vi kommer nog att tågluffa mellan länderna :D ååååh. roligt!

Nej, nu blir det armhävningar och situps. Sen banken, sen jobb! Ciaaoo.

Tja

Är trött. Har tvättat 8 maskiner idag och städat lite och tränat på det. Nu hade det varit gott med lite mat, men icke.

Dagens intag:

Frukost: 2 GI-mackor med gurka. (70 kcal st) + havremjölk
Lunch: Nutrilettbar (200 kcal) + 1 plommon
Middag: Havregrynsgröt med banan o russin, kanel, mjölk och en sorts aprikospuré (inget socker förutom fruktsocker)
Innan träning: Celsius
Efter träning: 1 päron

Snart ska jag äta lite fläskfilé och brocoli. Gott.

Idag var det 6:e träningsdagen i rad. Lurar på att ta lite ledigt imorgon. Eller så springer jag hem från jobbet. Får se hur jag känner mig i kroppen imorgon, hejdå!

Dagens matintag

havregrynsgröt med kanel o banan
gravad lax med keso
kesella med lemon light

ikväll efter träningen blir det en nutrilett-bar. (200 kcal)

asså måste säga att kesella är en GRYMT bra uppfinning. förstår varför alla äter det. med funlight blir det riktigt gott och man bir proppmätt på typ 75 gram. proteiner is the shit asså. nu ska jag hoppa i träningskäderna och dra iväg, ciao!

6 September

Hej!

Ny vecka idag, viket innebär ett nytt träningsuppägg. Yeah.

I lördags powerwalkade / sprang / Gick / Haltade / nästan på gränsen til kröp jag mig runt 1 mil. Helt sjukt vad mitt knä har bestämt sig för att strejka. Och igår körde vi bodycombat och 45 minuters core efteråt. Har faktiskt träningsvärk idag, härligt.

Veckans tränings ser ut så här:

Måndag: Kettebells och 60 min cardio (blir antagligen cross)
Tisdag: Box impact 60 minuter och styrka för Mage och rumpa.
Onsdag: Bodycombat och ngt mer
Torsdag: Ej bestämt ännu
Fredag: Ej bestämt
Lördag: Vilodag
Söndag: Combat + core

Idag har jag ätit: Havregrynsgröt m. banan och kanel, til lunch åt jag gravad lax med keso.

Måste fan gå ner i vikt. Känner mig lönnfet, inte bra.

Jaooo

Godmorgon! Eller morgon och morgon. Vaknade för en stund sedan men still feel tired.

Försov oss självklart till spinningen och coren, inte heelt otippat eftersom att vi båda slocknade i sängen, fullt utrustade med träningskläder och utsmetat smink, och vaknar inte förens klockan åtta nästa dag. Ha ha ha. Så jävla ofräsch är jag nu. Menmen. Känns rätt skönt att inte behöva spendera hela förmiddagen på ett gym, för nu ska vi istället ut på en löprunda. Siktar på MINST en mil. Allt över får bara ses som ett plus.

Nu ska jag bara vänta på att frukosten ska sjunka (gröööööt) och sedan bär det av. Ska försöka leta upp slingan som ligger här i närheten av oss. Mysigare att springa i skogen faktiskt.

Ciao!

Puh

Har nyss städat hela jävla lägenheten. Fan vad grymt. Har varit igång sen kl 13 och NU blev jag klar.. Att skaka mattor är fan träning, haha. Så nu bär det snart av till gymmet.

Dagens matintag:
2 mackor (bad...) med smör och funlight ca 250 kcal
1 nutrilettbar (lunch) 200 kcal
100 gram kesella med funlight (lemon-lime) asgott! ;o ca 80 kcal
2 skivor kalkon ca 15 kcal

Hejdå

Träningsschema

Den närmsta tiden ser det ut like this:

Fred: 90 min kardio, mage, rumpa, bröst
Lörd: Spinning + core EL. bodystep
Söndag: Bodycombat + core
Måndag: Springa 1 mil + kettlebells
Tisdag: Bodycombat <3 + ngt mer
Onsdag: Bodycombat på backaplan! + mördarpass för mage

+ kcalunderskott. Ska rasa! Äckligt fett skall bort.

3 September

Hej!

Har ej uppdt. På ett tag nu.. Igår kväll jobbade jag sent, och eftersom att jag inte orkade åka till gymet efteråt eller innan så begav jag mig ut på en joggingrunda. Och hör och häpna, jag sprang drygt 1,4 mil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helt jävla stört. OCH FORT GICK DET OCKSÅ!!!!!!!!!!! Måste säga att jag är jääääääääääävligt stolt. Jag mätte min sträcka på eniro sen, haha. Men herregud. Det gick verkligen aslätt. Kändes som att jag lätt hade kunnat springa 2 mil utan problem. Bara 6 km kvar nu ju :D

Ajja. Nog om det. Idag ska jag därför ta det lugnt och inte springa iaf. Det får bli 90 minuter cross ikväll och därefter kör jag mage och (kanske) bröst och MASSA utfall. hahaha.

Imorgon blir det spinning 45 och core 45. Ganska så lagom en lördagsmorgon (dock var förra helgens spinning typ det roligaste spinningsklassen jag varit på) Menmen.
Söndag blir det combat!! <3 Yeeeeeey.

Igår åt jag btw:
1 dl gröt med kanel och lättsockrad äppelmos
1 allevo bar (200 kcal)
5 köttbullar och sallad
1 ramlösa

Borde ju gå ner tycker man.

Nästa veckas träningsschema ska jag strax börja slipa på nu. Tänkt iaf att det ska bli en MASSA combat!
Ciaoo.

Nyttigt

Träningen gick asbra. Var supersvettig efter combaten och instruktören körde black pearl låten. Älskar den! Kunde inte bli bättre.

Efter träningen var vi och handlade mat, MASSA nyttig och bra mat. Kände sig nästan lite präktig när man håvade upp allt på bandet, haha. Sojamjöl, gojibär, kesella, minikeso, kyckling, x antal nutrilett och allevo bars, några andra frön från risenta.. Listan kan göras lång, så nu jävlar ska det ätas nyttigt.

Imorgon kör jag morgoncardio (minst 1 mils löpning) och sedan styrka för mage och rumpaaaa.

Nu ska jag strax sova,natti!

Dagens intag

Idag måste jag säga att jag varit duktig med maten! Känner mig riktigt peppad också inför träning, när man väl äter bra så inser man vilken jäkla energi man får.

Dagens matintag:
Frukost: 2 fullkornsskivor (70 kcal st) m. rökt kalkon 1 glas havremjölk (30 kcal) sammanlagt: 180 kcal
Lunch: 1 dl fullkornspasta med 1 dl köttfärssås och 0,5 dl minikeso sammanlgt: ca 320 kcal
Mellis: 10 nötter och kesella med funlight ca sammanlagt: 150 kcal

Så mitt intag idag hittills: 530 kcal. (Ca)

Till kvällen blir det 1 stekt kycklingfilé med brocoli och 1 dl minikeso, blir jag hungrig senare tar jag lite kesella med funlight. Bör alltså inte överstiga 1200 idag. Rätt duktigt och då har jag ändå ÄTIT BRA.

Nej, jag skulle ju egentligen ha städat, men ligger fortfarande i sängen, gud jag suger.

Och nu räknade jag ut att jag måste dra snart. HA. Får städa när jag kommer hem, helt enkelt. NU ska jag bälja i mig vatten, har huvudvärk.

1 september

Idag firar jag och Mattias 33 månader ihop. Vad lite det lät? ;P Eller, vi firar inte. Men ja, haha vi har varit tillsammans så länge iaf. Snart 3 år. Tiden går läskigt fort. Men det ska bli fler. Detta är bara början <3

Var ett tag sedan jag skrev nu.. Så tänkte köra en update om hur jag tränat de senaste. Söndags var det ju combat, 60 min på crossen och mage. Måndags tog jag ledigt. Igår sprang jag 8 km och därefter körde jag combat. Och idag blir det combat igen. Massa combat! :D Men jag tror inte det ärnågon fara eftersom att det är sån explosiv träning. Sen är det ju såå kul. :D Innan combaten hade jag tänkt crossa som uppvärmning och sen blir det m a g e. Tänkte köra mitt eget grymma hopaplock, fick fan träningsvärk av det sist så.

Så veckans träning ser ut så här:
Månd: Ledig
Tisd: Combat, 8 km löpning, mage
Onsd: Cross (uppvärmning), mage, combat
Torsd: Cardio 60 min, bröst, rumpa, sida mage
Fred: Ngt pass
Lörd: Spinning + core
Sönd: Combat

yey. nu ska jag snart städa, inte roligt. Hejdå!

RSS 2.0