Usch

Ja, fyfan. Vilket jävla fettoarsle jag har blivit, kan ju förihelvete inte ens se mig i spegeln utan att vilja hugga av halva min spegelbild. Allvarligt talat. Tittar tillbaka på gamla bilder... Varför i helvetet var man inte nöjd med sig själv då för? Nu tänker jag köra all in fram tills vi sticker iväg. Vill ju förfan kunna gå på stranden och visa mig i biknini, right? Hejja miiiiiiiig!

Mobilblogg

Hej! Nu ligger jag i soffan på jobbet och testar mobilblogga, känner mig riktigt fashion! Slutar om kanske tre, fyra timmar sen är jag ledig i två dagar innan helgen! Det som ska bli skönast när man i framtiden får ett fast jobb kommer att vara att slippa jobba helgerna, usch, inte alls kul är det... Hursom. Vi har gjort om i vårat sovrum! Slänger upp en bild, inte klart än på långa vägar men en klar förbättring iaf!


91 dagar kvar

Nu slog det mig att vi faktiskt åker om 2 och en halv månad. Jävlar vad fort detta året har gått, insane!
Har inte tänkt så mycket på resan fram tills igår då en jobbkompis började prata om hennes resa, då minsan kom jag och tänka på våran! Åh längtar så jäkla mycket. Är trött på att jobba. Ska jobba idag och imorgon, sen är jag iaf långledig!

Nu ska jag gå till bussen, alltså min outfit idag, HAHAHAHA är inte att leka med. Men jag bryr mig inte!
Ciaoooo

RSS 2.0