Surar

Har draperat mig i soffan och ligger här nu och tjurar. Ja... Ingenting känns bra, blev erbjuden jobb, men tackade nej, fick jobb på tors, en avdelning jag ej varit på innan, känns segt, cash men ämdå liksom. Är så jäääävla sugen på något sött, men jag tänker äckliga tankar om mig själv så i keep going strong. Tog precis en snus, hoppas det lindrar mitt jävla sötsug.

Tränade i lördags, ledig söndag och körde igår.

I lördags blev det 6 km löpning på typ 25 minuter, 20 x 3 armhävningar (på tååååååå !!) och lite situps osv
Igår körde jag crossen som uppvärmning (15 min) därefter blev det 4 övningar rygg, 3 övningar bröst, 3 övningar biceps och 6 övningar mage. Jävligt skönt faktiskt.

Idag ska vi köra bodycombat jag och C, blir skoj! Måste fan bli bättre med min jävla fettförbränning, känner mig fet just nu alltså, fast denns veckan ska jag äta BRA. Idag har jag ätit gröt med sojamjölk och gojibär, två kokta äggvitor på finncrisp och en bar som mellanmål. Ska strax käka lunch, biffwook med grönsaker, yummie. Och till kvällen blir det hemmagjord proteinshake och lätt middag. Fan vad mycket mat! Men det är nog bättre än att svälta sig, som jag jag gjort innan.. Får se. Måste bli fit innan resan, 78 dagar, hinner man det!?

Ska försöka börja med morgonpromenader också, men hur kul är det utan sällskap.. Nej.. Får se, ska försöka.

Godmorgon

Tjaaaaaaaa!

Igår upplevde jag nog det fysiskt jobbigaste jag gjort i hela mitt jävla liv. Intervallträning.

Fyyyyyyyyyyyyyfan säger jag bara. Hade bestämt oss för att skippa gymet och köra i st. paulus trappor (som ligger precis där jag bor och sedan använda uppförsbacken på det. Fyyyyyyfan. Vi powerwalkade nerför trapporna i ett hyffsat tempo sen rushade vi allt vad vi hade upp för den jävulska backen på ca 200 meter. Detta upprepade vi 10 gånger och jag nästan grät hälften upp för backen varje gång. Har aldrig haft sån blodsmak i munnen och trodde att mina lungor skulle kollapsa. Helt seriöst! Innan tänkte jag typ "hahahaha ofta jobbigt" men tji fick jag. Helt jävla insane...

Så nu ska vi köra det 1 gång i veckan för att stärka benen och förbättra konditionen.. Inte något jag ser framemot men herrejävlar vilken träning. Efteråt körde vi armhävningar lite triceps och mage på det. Naaajjjjjs.

Nu ska vi strax kila iväg till gymet. Ska träna rygg, rumpa och mage idag. Och cardio! Får bli crossen tror jag.. Så jävla tråkigt dock :( Har tröttnat på cross. Jaja, hejdå!

Fyfan vad tråkigt

.....mitt liv är just nu. elp. eller ah, typ.

Längesen jag skrev här nu, tröttnade väl.

Men kan lika gärna skriva lite nu när jag ändå är här.

Jag har blivit GRYM på att springa, eller, det beror på om man jämför mig med sveriges bästa löperska så suger jag ju, men alltså, utefter mina egna förutsättningar så har jag blivit jävligt grym. Har nu sprungit 18 kilometer som längst (och jag hade kunnat springa längre, sjuk känsla) och ligger strax under 53 minuter på milen. Hade någon sagt detta till mig för 6 månader sedan hade jag skrattat dem rakt upp i ansiktet.

Dessutom har jag försökt att ändra om min kost, inga mejeriprodukter, socker eller mjöl, och jag tycker faktiskt att det känns lite bättre? Kanske? Vet ej. Får väl se..

Har nyss käkat frulle iaf beståendes av gröt med gojibär och sojamjölk och två kokta äggvitor på 2 finncrisp, gott!

Igår tränade jag, blev dock inte mycket till cardio igår eftersom att mitt knä har gjort förbaskat ont sen mina 12 km varav 6 var på asfalt i förrgår, så jag körde endast 20 min på crossen på ett STYRKEprogram, höll på att dö och seriöst, kan inte sitta idag typ. omg. därefter körde vi bröst: bänkpress, hantelpress och ngn maskin. 3 ryggövningar, 2 biceps, 2 triceps och 5 magövningar

träningsvärk i hela kroppen idag typ. skööööööööönt

ikväll ska vi gymma, eller springa. Om mitt knä mår hyffsat så springer jag hem från jobbet! Men vi får se. Ciao

Tröttnat

På att blogga.. Yeah..

Igår tränade jag, sprang, rätt långt dessutom, och det kändes som att jag höll på att hosta upp mina lungor. sen blev det ett HÅRT magpass på det, situps med 20 kilosvikt, hahaha nu jävlar ska rutorna fram alltså. Kan knappt stå upprätt idag, sån sjuk träningsvärk. Grymt.

Idag ska jag springa, (ska dock ha min hostmedicin innan så jag inte hostar) min plan är att köra 1,6 mil måste ju snart komma upp i 2! men ge mig en månad till så fixar jag det, dock så kanske jag redan klarar det...? har ju aldrig ens försökt. haha. ska ladda med grymmemusik så.

efter ska jag köra bodypump, var ju typ ett år sen sist

hejdååååååååååå

RSS 2.0