kjh

Tänk hur fort allt kan gå. Hur fort allting kan vända, bara sådär. Nu tänker jag inte mer. På riktigt, jag orkar inte, vill inte.

Är det här något slags sjukt jävla skämt? Sitter det någon där uppe och flinar på min bekostnad nu? Bedrövlig, sönderbiten och söndergråten? Är det här roligt? Hoppas ni njuter riktigt jävla rejält isf.

Har man trampat så jävla många gånger på någon, spottat, psykiskt misshandlat, ja gud vet allt så kan inte det läka genom en simpel jävla knäppning med fingret. Det går inte. Varför i fan i helvetes jävla skit ska JAG också få lida för det!? VARFÖR?!?!?? Så jäåvla sjukt äckligt uppriven. Varför ska jag få lida? Har jag inte lidit tillräckligt? Trött nu. Trött på att skräddarsy hela sitt liv efter mig. Jag tackar. Tack för den upplysningen dagen efter. Tack så jävla mycket. Som en häromdagen skrev "jag vill inte vara under någon annan, så jävla undergiven" och det är fan precis vad jag är just nu, Undergiven, ensam och jävlig. Jag orkar inte. Kanske, kanske, kanske. mm

och sen hån på det. hån och en massa avsky i rösten "det första du sa imorse var att du inte ville behöva göra det på din LEDIGA dag"

Är det något fel med att ha en ledig dag när man jobbat sönder sig och dessutom har jävligt ont i ryggen. jag orkar inte. känner mig så jävla icke värd. jag orkar fan inte mer nu

Samma visa, om och om igen

så sitter jag här, precis som om ingen tid har gått över huvud taget, räknar ner minuter, snart ska jag göra mig iordning. snart ska jag göra det, sedan ska jag göra det, och sen det, sen det, sen det. autopilot, jag går på autopilot, men så fort jag stannar upp och slår en tanke på vad jag egentligen sysslar med så mår jag dåligt. ska det verkligen vara så? är det värt det?

jag har ångest över att jobba, jag har ångest över att jag är fet, jag har ångest över att det är alla hjärtans dag idag. eller förlåt där ljög jag, att det är alla hjärtans dag idag bekommer mig faktiskt inte ens, är inte det sjukt? konstigt kanske.

är det så här livet ska se ut? jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, semester, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba?

herregud. att man får dippar när man kommer hem till vardagen kan jag ta, men att det ska vara så här, vad är det för ett jävla system? nej, så här tänker jag inte ha det. ldfkjlsdkfjls

nu ska jag och jobba, just det. roligt.

Längesen

Gud vad längesen det var jag skrev något här, kikade in igår och nu helt bara sådär blev jag lite sugen.
Till att börja med var resan vi gjorde helt fab! Skulle inte vilja ändra på någonting. Vietnam, Saigon, Koh Samui, Koh Tao, Koh Samet, Koh Chang och Bangkok. Åhåå vad jag älskar Thailand. Saigon var också coolt.

Nu är vi hemma igen.. Och jag är deprimerad. Usch. Jävla skitväder. Igårkväll satt vi och gjorde budget för de kommande månaderna och la upp en plan för nytt sparande (fy i helvete vad gammal jag låter) men det behövs för att jag ska orka med, ska jag jobba ska det vara FÖR en resa. punkt. Resa är det roligaste som finns.

Så någon gång i Januari, Februari nästa år åker vi! Frågan är bara var. Jag vill till Thailand igen men Mattias tycker jag är inskränkt. Vi funderar på Borneo - Fillippinerna, Florida - Brasilien, Abu Dhabi - Fillippinerna än så länge, men vi får se, vi lär ju hinna ändra oss tusen gånger. Men jag vill fortfarande tillbaka till Thailand.

Usch för hur väder kan påverka en egentligen. Och allt annat också, häromdagen när jag åkte buss råkade jag av misstag sätta mig brevid en tant innan jag hann upptäcka att i princip hela bussjäveln var tom. Hon stirrade som om jag var totalt utvecklingsstörd ända tills hon ursäktade sig med att hon skulle av.

HERREGUD!? Ska det vara så!? GAH. gah. AAAH.


jag vill inte jobba idag, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte.


Åtta hela jävla dagar av tio. Sen är sparandet igång. En sjättedel rätt ner i reskassan. Helt okej för att vara åtta dagar, ändå. Fem sjättedelar till och jag kan slappna av.

Nej, ångest. Vill. Inte. Jobba.





RSS 2.0