Städ, städ, städ...

Usch, jag tror ingen ens kan föreställa sig hur det ser ut hemma hos Mattias just nu. Alltid när jag kommer hit lyckas vi alltid, alltid skita ner något så kopiöst att det inte är sant. I vardagsrummet ligger det kläder över hela golvet, skit står framme, gammal disk, skräp... Toaletten är fylld med rengöringssaker överallt och dammet bara virvlar. Köket.. Ja det ska vi inte ens snacka om, disk över HELA diskbänken.... Herre. Så nu har jag bestämt mig för att ta på mig rollen som hemmafru och försöka få någon ordning på det här elendet. Så nu har jag säkerligen många timmars städning framför mig. Men jag har skrivit en "attgöralista" som man sedan kan stryka saker på. Allt blir så mycket roligare när man får stryka! ;o

Jaja. Ser ifram mot eftermiddagen, då vankas det hemmaträning på HÖG nivå. Ska verkligen se till att köra skiten ur mig, det behövs. Matschema inför vad jag åt igår kommer här;

Frukost: Två rostade mackor m. kaviar, 1 glas vatten
Lunch: Spagetti med falukorvstärningar
Kvällsmat: Två rostade mackor med kaviar

Usch. Måste verkligen börja äta nyttigare! SKÄRPNINING nu förhelvete.

Jag känner att de två sista veckorna innan Thailand, (är 18 dagar kvar nu) då kommer jag verkligen köra den hårda sista slutspurten (kommer så klart fortsätta där nere och efter också, men man vill ju nå så gott resultat som det bara går innan man kommer ner)
Jag kommer BARA att äta nyttigt, skippa så mycket kolhydrater som möjligt, alltså försöka undivka pasta, ris, potatis, bröd osv, undvika socker, undvika för mycket frukt osv. Träna MINST 6 dagar i veckan, varav den 7:e skall underhållas i form av en lång promenad i högt tempo. Jag kommer fortsätta kämpa, för jag tänker.. TÄNKER nå mitt mål denna gången. Har nog aldrig varit så här taggad tidigare.

Jag kan lova före/efter bilder när jag tycker att jag börjat se resultat!

Nu - städ!

Långtråkigt

Sitter här hemma hos Mattias i Lund.. Han är så klart i skolan medans jag får sitta här hemma. Det suger. Blev en akutvisit ner hit eftersom att jag ytterligare en gång blev utkickad. Livet är roligt ibland.

Hursomhellst. Ska försöka handla klart mina sista presenter till Mattias senare idag och sedan blir det träning. Kan dock inte bli spinning och Core eftersom att sportlife tydligen inte finns i Lund!? Jävla sktistad. Men gym får det bli. Gym och kondition. Är hungrig men Mattias har ingen frukost. Livet suger.

Btw, detta åt jag igår; (tycker själv att det var på toooook för mycket...)

Frukost: Havregrynsgröt med kanel, linfrön och äppelmos & 1 glas vatten
Lunch: Spagetti med köttfärssås
Mellis: 1 banan, 1 päron
Kvällsmat: Vitlöksbaguette med tsatsiki

Förhoppningsvis skärper jag mig idag och äter nyttigare/mindre än igår. FY SKÄMS!

Nu ska jag se ett avsnitt Den stora resan i min ensamhet.

so long!

Träning, träning, träning!

Tänka sig att jag missat allt detta, varför har jag under mitt hela snart 20åriga liv varit så fruktansvärt lat för?
Herregud! Nu tänker jag börja blogga igen, med ett så mycket bättre tema än innan! Nämligen med fokus på träning och kost! Mitt nya huvudmål är att få en riktigt snygg beachkropp lagomt till bikinisesongen 2010? Det måste ju gå att ordna tycker man.

Tänkte slänga upp mitt träningsschema för veckan, och kommer även att skriva upp vad jag äter osv, för att jag ska kunna få en nice översiktsbild över hur saker och ting ser ut, samt även försöka nå ut med lite inspiration till alla er som känner att träning vore någonting bra att börja med.

Anledningen till att jag idag är mer motiverad än någonsin är faktiskt för att jag redan kommit igång med träning och nyttigare mat. Har hållt på i ca 1 månad och det känns så SJUKT skönt. Blir lite som ett beroende faktiskt!!

Träningsschema v.41
Måndag: 40 min powerwalk varvat med löpning i uppförsbacke, 1 h gym
Tisdag: 30 min core, 30 min MRL (mage, rumpa, lår)
Onsdag: 30 min spinnning, 30 min core
Torsdag: 40 min powerwalk varvat med löpning i uppförsbacke, 1 h gym
Fredag: Valfri kondition 40 h, gym 1 h
Lördag: Powerwalk i naturen

avslutar med ett ord innan jag hoppar in i duschen för att sedan bege mig mot staden; underbart!



RSS 2.0