ÄNTLIGEN!!!!!!!!!

Jag är så jääääääääääääääääääääääävla G-L-A-D!!!!!!!!!

Vi bokade nyss en resa till florida!! 5 Januari drar vi och är borta i 5 veckor denna gången. fy i helvete vad underbart. Tänkte oss drygt 10-12 dagar i florida med shopping i dom stora mallsen, besök på disney world, universal studios, propellbåt i everglades, miami beach och key wests alla öar :D Sen blir det typ 3 veckor i Mexico!  :D I loooooooooooovee it. jag vill äta guacamole och dricka mohitos och besöka massa fina stränder och bada i massa coola cenotes :D åhååååååå vad jag längtar!!!!! :D Är så glad just nu :D:D:D:D:D Första natten när vi landar i Miami ska vi på ett 5-stjärnigt hotel som ligger precis vid hamnen med alla lyxyachtar i en egen svit! det ingick i flygbiljetten... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH <3<3<3<3<3<3<3

:D:D:D:D

?

Varför i helvetet är det så här för? Vaknade med massor av energi och nu ligger jag i soffan och vill bara sova bort hela jävla dagen. Fucking jävla pisshelvete.

Hej

Åh! Idag är jag leeeediiiiiiiig, vilket innebär långhelg för mig. Så jävla skönt. Men jag hatar när man har en massa måsten på sin lediga tid, det suger verkligen. som idag, måste jag tvätta och jag HATAR vår tvättstuga, jävla skitidioter alltså. Menmen, klockan elva ska jag tvätta iaf. Väldigt roligt. Btw har jag sån jävla mensvärk, tog en ipren men den hjälper ju inte alls, kanske ska ta en till.

Igår kände jag mig jävligt duktig faktiskt, jobbade 7-1630 UTAN någon rast alls, sen hem, storstädade hela lägenheten och sen tvingade jag och mattias ut till skatås för att springa. Vi gick ut med att ta det väääldigt lugnt med tanke på hur trötta vi var, och trots det slutade vi upp på 24 minuter på en halvmil, nöjd.se! Sen avslutade vi med mage på gräset utomhus, niiiiiiiiiiice! Imorgon blir det milen igen, vi har som mål att springa 18km slingan innan augusti, peppa :D

Ikväll ska vi på bio men först dricka drinkar på restaurangen som ligger i gothia towers, har aldrig varit där så det blir nog mysigt.

Ciao!

2 maj

Jahaaaaaaa.

Vart är livet kompis? Sitter här med mitt glas mjölk. Funderar. Varför? Mattias sover men jag kan inte sova, tänker för mycket. Har jag satt mig själv i den här situationen? Antagligen...

Mjölk är gott, kanske lite för gott, snart druckit upp en liter, på mindre än en halvtimma. Därför måste jag sitta uppe ett tag till, just in case liksom, ytterligare en kass ursäkt till att slippa sova, man ssover för mycket egentligen. Tänk så mycket man går miste om. Hahaha, dagens bästa.

Nej. Idag har jag köpt en ny duk, en alldeles för dyr lykta och massa färska kryddor till köket. Blev fint. Chokladmynta, hela köket luktar minchoklad, i liiiike.

Och sen har vi storhandlat. Hatar egentligen att handla mat, så tidskrävande och tråkigt, fast, egentligen är det rätt så roligt, jobbigt med massa folk bara, typiskt att halva göteborg får för sig att storhandla den 1:a maj. Hehehehe. Nu är det top gear på teven, Mattias likes top gear, jag kan inte förstå det roliga med det, men iofs, han förstår nog inte underhållningen med glamourama heller. He he he he.

Nej, ska man ta sig ett glas mjölk till kanske, ja, goooott.

Är jävligt bitter inatt, varför vet jag inte, kanske pms, ja, det är det nog. Jääääävla pms. Varför finns den för, vad ska den vara bra för? Har föresten köpt ett jävligt gott snus, mint/vanilj, mums, smakar godis.

Världens mest meningslösa inlägg. Men vem byr sig. Imorgon är jag ledig! Jävligt skönt ska jag säga. Ska leta billiga flygbiljetter, januari 2012 ska bli the shit. Vi är inne på florida, aruba och kanske tobago, kanske venezuela, kanske jamaica. Vi får se. Rikard sa att KLM hade sådana multistop biljetter, skall kollas. Är det patetiskt att jag lever för att resa? Bryr mig isåfall inte för det är det roligaste som finns.

All planering, det bästa är kvällen innan, precis några timmar innan flyget skall gå och man sitter på landvetter och dricker ngn öl och bara vet att man har världens äventyr framför sig. Hahaha, sarah, 67 år, men fan! Thats life!

Nej, nu ska jag knarka mjölk, hehehe nattiiiiiiiiiiissssssssss

RSS 2.0