Blogga?

Jag har länge tänkt att jag ska skriva ett inlägg, mest för att det är roligt men tiden finns liksom inte riktigt till, och speciellt inte med en liten bebis hemma. ;-)

Men... Jag gör ett försök iaf! Bellis ligger och sover sött i vagnen just för tillfället och jag sitter i soffan, as usual. Snart ska hon få lite mat sen kanske vi tar oss ut på en kort liten runda i selen så hon får lite frisk luft, så meckigt att släpa vagnen i trapporna men då funkar ju selen perfekt som substitut, en kort runda i allafall. Just nu önskar jag mig en hiss väldigt mycket! Förövrigt så har  vi verkligen blivit välsignade med världens bästa unge! Glad för det mesta och en riktig liten filosof är hon <3 Att bli mamma kan verkligen inte beskrivas.Vilken otrolig kärlek, kan inte mätas med någonting annat.

Annars hade jag tänkt ta träningsledigt idag, men ska nog ge mig ut på en löptur ikväll iallafall. Träningsledigt kan jag ta imorgon! Jag skulle så gärna vilja nå min målvikt innan jul, men inser att det är nog ett rätt så orealistiskt mål. Så får sikta på sommaren 2013. DÅ ska jag vara i toppform! Hittills har jag tappat 18 kilo på 4 månader, 4-5 to go. Får se när jag blir nöjd. Eller.. Blir man någonsin det? Min målsättning just nu ang. träning är iallafall minst 5 pass per vecka. Allt utöver det ser jag som plus. Jag SKA bli smal igen.

Jävla vikthets men fan.. Man måste ju trivas med sig själv liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0